tisdag 20 september 2011

Vad gör man????

Har problem med mitt knä och har stått på akut väntlista till sjukgymnasten. Jag hade nr.180 i kön.....KUL. MEN igår ringer dom och frågar om jag kan komma idag på förmiddagen. Vad säger man? Det är ju bara att le och se glad ut.......
Mutar Axel med godis när vi kommer hem om han sköter sig och tokammar Nils så han ska sova. Allt är frid och fröjd. Axel sitter som ett ljus, tacka gud för Iphonen:) och Nils sover som en prins. Vad händer? Jo brandlarmet går......... på med byxor och skor och ut med alla barn. Nils vaknar och skriker som en gris och Axel ser lätt panikslagen ut. 
Till slut är faran över och vi kan gå in och fortsätta. Problemet är ju bara att Nils inte hade några som helst planer på att somna igen utan skriker som en galning hela tiden. Sjukgymnasten tar ingen som helst notis utav detta utan fortsätter med sin undersökning. Kan ju inte direkt ta upp och trösta när jag ligger på mage och han bänder i knät.

Summan av det hela är att jag "pes anserruus" "tendinit". Vad det betyder har jag ingen aning om för jag hörde bara Nils skrik. Axel är iallafall väldigt nöjd över sin insats och bestämde att han minsann förtjänade 2 klubbor och Nils somnade av ren utmattning när jag parkerade bilen.

1 kommentar:

Anonym sa...

det funkar bara att skicka anonymt för mig men skitsamma det funkar ju iaf. låter som en jobbig dag vi får hoppas det går att göra något åt knäet....kram sam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...